Bizhuteri shqiponje shqipëtare

Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Autochthonous varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Gjerdan me shqiponje per femije

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00
Sale!
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese Autochthonous

49.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje ( e madhe )

79.00
Sale!
Sale!
99.00
Sale!
99.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese shqiponje me gedhendje

79.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varse me shqiponje per femra

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Veth me shqiponje

9.00

Bizhuteri shqiponje shqipëtare


Bizhuteri shqiponje shqipëtare – Ne jemi dyqani i parë shqiptar që shesin bizhuteri shqiptare në internet. Ne mund të sjellim një pjesë të vogël të Shqipërisë për të gjithë shqiptarët që jetojnë në mbarë botën. Ne e bëjmë të lehtë për të gjithë që të gjejnë dhe blejnë bizhuteri shqiptare të shqiponjës nga komoditeti i shtëpisë së tyre pa u dashur të shkojnë deri në Shqipëri. Ne mund të bëjmë gdhendje personale në të gjitha produktet tona kështu që ne mund ta bëjmë atë shumë personal dhe do të jenë të veçantë për t’u dhënë si dhuratë. Dhe pjesa më e mirë është se gdhendja është e lirë dhe është e përfshirë në çmim. Të gjitha bizhuteritë janë punuar me dorë me teknologjinë më të re që është në treg, kështu që ne jemi në gjendje t’i shesim ato me çmime të volitshme  dhe gjithkush mund t’i blejë ato.

Leave a Reply

Your email address will not be published.