Gjerdan shqipëtar shqiponje

Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Autochthonous varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Gjerdan me shqiponje per femije

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00
Sale!
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese Autochthonous

49.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje ( e madhe )

79.00
Sale!
Sale!
99.00
Sale!
99.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese shqiponje me gedhendje

79.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varse me shqiponje per femra

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Veth me shqiponje

9.00

Gjerdan shqipëtar shqiponje


Gjerdan shqipëtar shqiponje  – Nëse jeni duke kërkuar për një gjerdan shqiponje, ju keni ardhur në vendin e duhur. Ne jemi dyqani i parë shqiptar për të shitur gjerdan shqiponje, unaza shqiptare shqiponjë, pendants shqiptare shqiponjë në internet. Kështu që ne mund ta dërgojmë atë në vendin ku jetoni pa ju dashur të vini deri në Shqipëri për ta marrë atë. Ne ofrojmë gdhendje falas për të gjitha produktet tona, kështu që ju mund të shkruani çfarë të doni në bizhuteri. Mund të jetë një emër, një mbiemër, datën e lindjes, kështu që ju mund të shkruani çfarëdo që do të thotë shumë për ju. Nëse jeni duke kërkuar për të blerë një dhuratë për dikë, ne ju ofrojmë mundësinë që ju mund të dërgoni bizhuteri direkt tek marrësi. Nëse dëshironi të shtoni një tekst personal për marrësin mund të shkruani një tekst në arkë të faqes së internetit dhe të shkruani se dëshironi të dërgoni këtë tekst tek marrësi. Ne do ta printojmë atë dhe do ta dërgojmë së bashku me porosinë. Nëse keni ndonjë pyetje ju jeni të mirëpritur të na kontaktoni, ne do të bëjmë çmos për t’ju ndihmuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.