Regjistrimi i të dhënave personale
albanianjewelry.com regjistron emrin tuaj, adresën dhe faturë në listën e saj të konsumatorëve në lidhje me blerjen. Informacioni nuk do te shperndahet, por albanianjewelry.com ruan regjistrimet për pesë vjet.

Kur paguar me kartë krediti realizohet nëpërmjet një serveri të sigurtë, ku informacioni është i koduar.

Çmimet
Të gjitha çmimet përfshijnë TVSH. 25% TVSH perfshir edhe taksat.
Shumëllojshmëria dhe çmimet ndryshojnë vazhdimisht dhe pa paralajmërim. Megjithatë, ju jeni të siguruar gjithmonë
çmimi e rënë dakord në kohën e blerjes.

Pagesa
Pagesa mund të bëhet nëpërmjet PayPal, Bank Transfer ose Credit Card.

Transporti dhe dërgimi
Dorëzimit është zakonisht brenda 4-5 ditëve të punës në Europë dhe në mes të 5-15 ditë për SHBA, Australi, Zelandën e Re.
Porosia do të vijë direkt në derën tuaj. Nëse kalojnë më shumë se 5 ditë që kur ju keni bere porosine dhe ju ende nuk e kanë marrë porosinë tuaj, ju lutem na kontaktoni kështu që ne mund të ju dërgojnë track and trace, sepse ndoshta dorëzimi postes nuk ka gjetur adresën tuaj dhe keni nevojë për të thirrur ata, në vendin tuaj dhe për t’u dhënë atyre rrugën dhe të planifikojë një dërgese të re.

Çmimet per transportin janë:
Çmimet për transportin janë të ndryshme nga vendi në vend dhe nuk është e njëjtë për të gjithë, ju do të gjeni çmimin për vendin tuaj, kur ju të plotesoni te dhenat në arkë.

Kthim

Për produktin pa gdhendje personale ne kemi 14 ditë kohë për kthim dhe duhet të jenë në të njëjtën gjendje si ju e moret.

Blerësi paguan për koston e kthimit.

Nuk ka të drejtë kthimi për produktin me gdhendje personale apo diçka kemi bërë me te personalizuar per ju. Kjo është e njëjtë në të gjitha dyqanet e tjera që bëjnë bizhuteri të gdhendura te personalizuara dhe jo vetëm në dyqanin tonë.
Ju lutemi të na kontaktoni para se të na dergoni mbrapsh porosine tuaj.

Kur albanianjewelry.com merr një ankesë në lidhje me një produkt, ne procedojme ankesën sa më shpejt që të jetë e mundur. Ne do të vendosim nëse produkti duhet të zëvendësohet ose të jepet një ulje të çmimeve.