slideAlbanianJewelry

Me te shiturat!

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Veth me shqiponje

9.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese Autochthonous

49.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje ( e madhe )

79.00

Produktet e fundit!

Varese me shiqiponje

Gjerdan, varese me shqiponje, unazë me shqiponje ne ar dhe argjend

Ne jemi një dyqan me varese tradicionale shqiptare. Ne dërgojmë porosi me postë në mbarë botën. Në dyqanin tonë ju mund të gjeni lloj te ndryshem varesesh me shqiponjë, gjerdan me shqiponjë, unaze me shqiponj dhe zinxhirin më te famshëm shqiptar, zinxhiri  i mbretërve ( zinxhir mbreti ) kombinuar me një varëse me shqiponj , ose edhe byzylyk shqiptar. Dyqani ynë i ofron të gjitha në ar ose argjend sipas preferences tuaj. Pa marrë parasysh se çfarë kërkoni, nëse kjo është një varëse me shqiponje ne ar (zinxhir ari me shqiponjë) ose gjerdan shqiponjë në argjendi ne me siguri mund t’ju ndihmojmë në çdo kohë. Për ta bërë atë më të veçantë dhe për ta personalizuar, ne ofrojmë gdhendje në gjerdan e shqiponjës brenda ne cmim. Në lidhje me kohën e transportimit, nevojiten rreth 3-5 ditë pune për porsine  për të arritur vendet e ndryshme evropiane, dhe 1-2 javë për Australi, SHBA dhe Kanada. Nëse keni ndonjë pyetje, ju jeni të mirëpritur të na kontaktoni, ne do të bëjmë çmos për t’ju ndihmuar