Registratie van persoonlijke informatie
albanianjewelry.com Registreer uw naam, adres en factuur aan zijn klantenlijst in verband met de overname. De informatie over geavanceerde wordt niet gegeven, maar albanianjewelry.com inschrijving is gehouden voor vijf jaar.

Bij betaling met een creditcard gebeurt via een beveiligde server waar de informatie wordt versleuteld.

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW. 25% BTW incl. alle belastingen.
Assortiment en prijzen te wijzigen voortdurend en zonder voorafgaande kennisgeving. Echter, bent u altijd verzekerd
de overeengekomen prijs op het moment van aankoop.
Betaling
Betaling kan geschieden via PayPal, bankoverschrijving of Credit Card.

Verzending en Levering
Levering is normaal gesproken binnen 4-5 werkdagen in Europa en tussen de 5-15 dagen voor de VS, Australië, Nieuw-Zeeland.
De bestelling wordt direct komen aan uw deur. Als dat meer dan 5 dagen geleden is dat je bestelling en je hebt nog niet uw bestelling neem dan contact met ons op kunnen we u de track te sturen en te traceren, want misschien de postbezorging niet uw adres te vinden ontvangen en wat je nodig hebt om hen te bellen, in uw eigen land en geven hen de track en trace en plannen een nieuwe levering met hen.

Prijs voor de scheepvaart:
De prijs voor de scheepvaart verschillen van land tot land en is niet voor iedereen hetzelfde, krijgt u de prijs voor uw land te vinden als je het land bij de kassa in te voeren.

Komt terug

Voor product zonder persoonlijke gravure hebben we 14 dagen terugkeerbeleid en ze moeten in dezelfde staat als je ze.

De koper betaalt voor de terugzending voor zijn rekening.

Er is geen weg terug recht voor product met persoonlijke gravure of iets wat we maken speciaal voor jou. Dat is hetzelfde in alle andere winkels die persoonlijk gegraveerd sieraden te doen en niet alleen in onze winkel.
Neem contact met ons voordat u het even welke winst artikelen

Wanneer albanianjewelry.com ontvangt een klacht over een product, verwerken wij de klacht zo snel mogelijk. We zullen beslissen of het product te vervangen of te worden gegeven een prijsverlaging.