Varese me shqiponje

Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Autochthonous varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Gjerdan me shqiponje per femije

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00
Sale!
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese Autochthonous

49.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje ( e madhe )

79.00
Sale!
Sale!
99.00
Sale!
99.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese shqiponje me gedhendje

79.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varse me shqiponje per femra

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Veth me shqiponje

9.00

Varese me shqiponje


Varese me shqiponje – Nëse jeni duke kërkuar për një varese me shqiponje, ju keni ardhur në vendin e duhur. Ne jemi dyqani i parë shqiptar për të shitur varese me shqiponje, unaza shqiponje në internet. Kështu që ne mund ta dërgojmë atë në vendin ku jetoni me poste keshtu qe ju nuk duhet të vini gjithë rrugën në Shqipëri për ta marrë atë. Ne ofrojmë gdhendje falas për të gjitha produktet tona, kështu që ju mund të shkruani çfarë të doni në varesen tuaj. Mund të jetë një emër, një mbiemër , ditlindjen, kështu që ju mund të shkruani dicka me vlere per juve. Nëse po kërkoni të blini një dhuratë për dikë, ne ju ofrojmë mundësinë që ju ta dërgoni porosine direkt marrësit. Nëse dëshironi të shtoni një tekst personal për marrësin mund të shkruani një tekst ne fund ku behet pagesa te faqa e internetit dhe të shkruani se dëshironi ta dërgoni këtë tekst tek marrësi. Ne e printojmë dhe do ta dërgojmë së bashku me porosinë. Nëse keni ndonjë pyetje jeni të mirëpritur të na kontaktoni, ne do të bëjmë çmos për t’ju ndihmuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.