Zinxhiri i artë shqiponjë

Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Autochthonous varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Gjerdan me shqiponje per femije

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00
Sale!
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese Autochthonous

49.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje ( e madhe )

79.00
Sale!
Sale!
99.00
Sale!
99.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese shqiponje me gedhendje

79.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varse me shqiponje per femra

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Veth me shqiponje

9.00

Zinxhiri i artë shqiponjë

Zinxhiri i artë shqiponjë ari – Mirë se vini në faqen tonë të internetit. Nëse kërkoni një zinxhir ari shqiponjë, keni ardhur në vendin e duhur. Kemi lloje të ndryshme zinxhirësh ari moderne që kombinohen me një varëse akulli. Për ta bërë atë të veçantë ju mund të bëni vetë gdhendjen tuaj në varësin e shqiponjës. Ju mund të gdhendni emrin tuaj, datën e lindjes, emrat e fëmijëve, datat e lindjes së fëmijëve, opsionet janë të pafundme. Nëse nuk keni ndonjë ide se çfarë të shkruani në të, ju jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe të kërkoni për frymëzim, ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.