Unaza Shqiptare

Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Autochthonous varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Gjerdan me shqiponje per femije

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00
Sale!
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese Autochthonous

49.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje ( e madhe )

79.00
Sale!
Sale!
99.00
Sale!
99.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese shqiponje me gedhendje

79.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varse me shqiponje per femra

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Veth me shqiponje

9.00

Unaza Shqiptare


Unaza Shqiptare – Ne ofrojmë një gamë të gjerë të unazave shqiptare për burra dhe gra. Kemi hartat më të bukura shqiptare të shqiponjës për vajzat dhe modelet më të bukura shqipëtare të shqiponjës për meshkujt. Kështu që ju do të keni një pjesë të vogël të Shqipërisë me ju, t’i vishni gjatë gjithë kohës dhe tregoni me krenari tek të gjithë ata që ju pyesin. Ne kemi një kohë të shkurtër të dorëzimit dhe mund ta dërgojmë atë te postimi pa marrë parasysh se ku jetoni. Kemi shumë konsumatorë të kenaqur në mbarë botën dhe do të jemi shumë të lumtur që të kemi edhe si klient.

One thought on “Unaza Shqiptare

Leave a Reply

Your email address will not be published.