Zinxhiri i mbretit shqiptar

Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Autochthonous varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Gjerdan me shqiponje per femije

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Shqiponja varese celesash

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me shqiponje

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00

Bizhuteri Shqiptare

Unaze me Shqiponjen Shqiptare

29.00
Sale!
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese Autochthonous

49.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me harten e Kosoves

59.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

89.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje

39.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese me shqiponje ( e madhe )

79.00
Sale!
Sale!
99.00
Sale!
99.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varese shqiponje me gedhendje

79.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Varse me shqiponje per femra

19.00
Sale!

Bizhuteri Shqiptare

Veth me shqiponje

9.00

Zinxhiri i mbretit shqiptar


Zinxhiri i mbretit shqiptar – Nëse po kërkoni të blini dhe zinxhirin mbretëror shqiptar keni ardhur në vendin e duhur. Kemi zinxhirët më të mirë të mbretërisë shqiptare në treg në cilësinë më të mirë të mundshme. Ne i kushtojmë vëmendje të madhe detajave dhe gjithmonë mbajmë një sy në atë që është e njohur për t’u ofruar klientëve tanë zinxhirët më të mirë që do të duken të shkëlqyera me varëse akulli. Pra, kur të dilni, vizitoni familjen dhe miqtë me një sy që kapni gjerdan. Dhe diçka që do të japë gëzim për një kohë të gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.